< Terug naar resultaten

Van Bijsterveldt & Daamen BVWij bieden een traject aan waarin je in een periode van maximaal een half jaar opgeleid en begeleid wordt voor een uitvoerende functie in het groen of naastliggende branches zoals bouw, asbestsanering of logistiek.

Je bent dagelijks werkzaam in het groen. Je doet werkzaamheden als bosmaaien, het vellen van bomen en onderhouden van openbare ruimte. Een opleiding en begeleiding zijn belangrijke pijlers binnen het traject. Door je dagelijks te trainen en te begeleiden tijdens het leer-werktraject , kunnen je in korte tijd voldoende vakkennis, relevante werkervaring en werkritme opdoen. Onze klanten zijn onder andere Ministerie van Defensie, Alliander, tuinvereniging, Gemeente Arnhem en particuliere initiatieven.

Je moet bereid zijn respect te tonen en te ontvangen, minimaal 32 uur per week beschikbaar zijn voor opleiding en arbeidsmarkt, in staat zijn om fysieke arbeid te verrichten en gemotiveerd en enthousiast zijn om deze scholing te volgen en aan de slag te gaan in de groene sector of andere relevante branches. Wij brengen je tijdens de omscholing in contact met diverse bedrijven uit ons netwerk binnen de groensector en naastliggende branches. Stuur een bericht voor meer informatie

Naam Van Bijsterveldt & Daamen BV
Adres Koningsweg 23a 6816TD Arnhem
Soort werk
  • Groen en natuur
Werkzaamheden
  • Bomen vellen
  • Bosmaaien
  • Onderhoud openbare ruimte
Welke opleidingen kan je volgen?
  • Branche-certificaten
Wat maakt deze werkplek uniek? Wij bieden maatwerk voor iedere deelnemer. Na intake worden leerdoelen vastgesteld en gaan we in de praktijk leren werken. De combinatie van leren ( certificaten behalen ) en werken blijkt tot nu toe een succesformule.
Website http://www.bij-da.nl