< Terug naar resultaten

026aanhetwerk: Administratief medewerker bij een houtverwerkingsbedrijf026aanhetwerk: Medewerker houtverwerkingsbedrijf is een werkervaringsplek bij een (duurzaam) houtverwerkingsbedrijf met als mogelijkheid een vast contract.
Je houdt je bezig met o.a. afhandeling telefoon bijv. van leveranciers/klanten, licht administratief werk voor de verkoopadministratie en secretariële werkzaamheden.

Belangrijk is dat deelnemers zich bij ons zo veilig voelen dat zij het aandurven de stap naar groei en ontwikkeling te zetten.
Deelnemers leren onder begeleiding vaardigheden aan zodat zij met zelfvertrouwen in een commercieel bedrijf aan de slag kunnen. Stuur een bericht voor meer informatie

Naam 026aanhetwerk: Administratief medewerker bij een houtverwerkingsbedrijf
Adres Westervoorstedijk 73 6828AV Arnhem
Soort werk
  • Administratie
  • Detailhandel
Wat zijn de mogelijkheden
  • Op weg naar betaald werk
Werkzaamheden
  • afhandeling telefoon bijv. van leveranciers/klanten, licht administratief werk voor de verkoopadministratie secretariële werkzaamheden
Wat maakt deze werkplek uniek? Je komt in een team waarin waarin saamhorigheid en gezelligheid de sfeermakers zijn. Ons motto is ‘fluitend naar je werk gaan en fluitend weer naar huis!’.
Website http://www.026aanhetwerk.nl