< Terug naar resultaten

026inbeweging - vitaliteit, sport & bewegen026inbeweging - vitaliteit houd zich bezig met het organiseren en ondersteunen van (sport-) activiteiten.

Door mee te doen met bootcamps op het Industrie Park Kleefsewaard (IPKW) krijg je alles te weten over sporten op je werk en vitaliteit.
Daardoor kunnen werknemers zich bezig met houden met het organiseren en ondersteunen van (sport-) activiteiten.
Sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit kunt meedoen
Je wordt sterker, krijgt een fitter en een welgevormd lichaam, bouwt aan je doorzettingsvermogen én zelfvertrouwen
Voel je weer fit en vitaal. Een goede conditie helpt je vitaal te worden en te zijn, daarnaast is sporten één van onze secundaire levensbehoefte in strijd tegen armoede/schaarste.

Wij bieden een plek om je te ontwikkelen samen met een trainer en om mee te helpen met het organiseren van activiteiten/bootcamps voor het bedrijfsleven.

Bij 026inbeweging helpen we jou ook graag op weg naar werk. Ben je vastgelopen in de zoektocht naar wat nou echt bij je past en hoe jij jouw talenten kunt inzetten? Of lukt het maar niet om een passende werkplek te vinden? Dan is het fijn als iemand naast je staat die met je meedenkt, die je motiveert, aanmoedigt en ondersteunt. Kortom een echt persoon die je dagelijks coacht en waarbij je mag groeien.
Deze praktijkcoach op de werkvloer helpt daarbij mensen te ontwikkelen van stabiel op trede 3 naar trede 4 en 5 van de participatieladder. In hun zoektocht naar identiteit, bestemming en (vrijwilligers)werk ontwikkel je jezelf tot een volwaardige collega waar je gehoord én gezien wordt. Wij geloven dat er voor iedereen een kans is om te groeien naar (on)betaald werk.
Samen met je coach ontdek je jouw eigen gaven en talenten én hoe je deze kunt benutten op weg naar werk en op de werkvloer. Wij helpen jou als werkzoekende stapsgewijs door een proces heen om je weer jobfit te maken. Wij bieden coaching en trainingen, bijvoorbeeld voor het voeren van sollicitatiegesprekken. Zo leer je vaardigheden om passend werk te vinden en dit duurzaam te behouden. Wij doen dit meestal in samenwerking met andere partijen zoals de gemeente Arnhem (wijkteams, Werk en Inkomen) en bedrijven en organisaties binnen ons netwerk.

Voor meer info over onze werkplek kan je op de website van activerend werk kijken:
https://arnhem.activerendwerk.nl/werkplekken/257

Binnen onze organisatie zijn vele (ondersteunende) werkzaamheden mogelijk; bijvoorbeeld voor de backoffice, ict en (licht) administratief werk, Pr, en dossierbeheer.
Onze maatjes zijn gecertificeerde en opgeleide vrijwilligers en professionals die niet alleen aandacht schenken aan praktische zaken, maar ook aandacht hebben voor jou als persoon en jouw omgeving. Deze praktijkcoach is er dus helemaal voor jou!

Aanmeldprocedure
In overleg met je wijkcoach kun je een bericht sturen via activerend werk of contact opnemen via onze website. Daarna wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek. Vervolgens gaan we op zoek naar een werkplek, functie dat bij jou past. Zijn jullie na het kennismakingsgesprek er beide van overtuigd dat het jou kan helpen je doel te bereiken? Dan gaan jullie samen aan de slag met duidelijke doelen en concrete afspraken. Een traject bestaat normaal gesproken uit 2 tot 4 gesprekken per maand, gemiddeld zes maanden lang (of soms langer). Je spreekt dit van tevoren met elkaar af. Als je uiteindelijk weer aan het werk bent, is dat voor jou en voor je coach natuurlijk prachtig. Daar is het allemaal om te doen in ons leer-werkervarings project!
Stuur een bericht voor meer informatie

Naam 026inbeweging - vitaliteit, sport & bewegen
Adres Westervoortsedijk 73 6827AV ARNHEM
Soort werk
 • Coaching
 • Logistiek en vervoer
 • Sport, cultuur en ambacht
 • Zorg en welzijn
Wat zijn de mogelijkheden
 • Ontmoeten
 • Een bijdrage leveren
 • Onbetaald werk
Werkzaamheden
 • het op- & klaarzetten van materialen voor (sport) activiteiten
 • kleine (lichte) kantoorwerkzaamheden verrichten, bijvooorbeeld registratie aantal deelnemers sportactiviteiten
 • meedoen met conditietrainingen
 • meehelpen met promotie voor bootcamps en hardloopevents
 • ondersteunen en meedoen met sportactiviteiten
Welke opleidingen kan je volgen?
 • Branche-certificaten
Wat maakt deze werkplek uniek? Als inwoner van Arnhem krijg je de kans om samen met een kwalificeerde trainer te werken aan je vitaliteit en daarnaast in contact te komen én mee te doen met mensen uit het bedrijfsleven op het IPKW.
Website http://www.026inbeweging.nl