< Terug naar resultaten

026aanhetwerk: Montagemedewerk(st)er



Bij 026Aanhetwerk helpen we jou op weg naar werk. Ben je vastgelopen in de zoektocht naar wat nou echt bij je past en hoe jij jouw talenten kunt inzetten? Of lukt het maar niet om een passende werkplek te vinden? Dan is het fijn als iemand naast je staat die met je meedenkt, die je motiveert, aanmoedigt en ondersteunt.

Voor één van onze opdrachtgevers die over het hele land diverse tuinmeubilair levert zoeken wij een een gemotiveerde medewerk(st)er. We bieden een leuke werkplek en mogelijkheid tot doorgroeien. Je moet wel bereid zijn buiten te werken want je gaat diverse meubilair monteren bij de klant op locatie. We vragen een stukje technisch inzicht maar wil je dit leren dan wordt je begeleid ter plekke door een werkbegeleider die je dit leert. We zorgen zelf voor het gereedschap en de diverse spullen die je nodig hebt op locatie. Begeleiding doen wij op een manier die bij jouw past. Als er een goede match is en je hebt de basisvaardigheden dan kan je zelfs hier een baan in vinden!

Je begint op het industrie terrein Kleefsewaard te Arnhem waar ons re-integratiebedrijf gevestigd zit.

Lijkt dit wat voor je en zoek je een (nieuwe) kans voor het vinden van werk dan kan je in overleg met je wijkcoach een bericht sturen via activerend werk of contact opnemen via onze website.
Daarna wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zijn jullie na het kennismakingsgesprek er beide van overtuigd dat het jou kan helpen je doel te bereiken? Dan gaan jullie samen aan de slag met duidelijke doelen en concrete afspraken. Een traject bestaat normaal gesproken uit 2 tot 4 gesprekken per maand, gemiddeld zes maanden lang (of soms langer). Je spreekt dit van tevoren met elkaar af. Als je uiteindelijk weer aan het werk bent, is dat voor jou en voor je coach natuurlijk prachtig. Daar is het allemaal om te doen in ons leer-werkervarings project!

Stuur een bericht voor meer informatie

Naam 026aanhetwerk: Montagemedewerk(st)er
Adres Westervoortsedijk 73 6827AV Arnhem
Soort werk
  • Administratie
  • Groen en natuur
  • Techniek, bouw en industrie
Wat zijn de mogelijkheden
  • Ontmoeten
  • Onbetaald werk
  • Een bijdrage leveren
  • Op weg naar betaald werk
Werkzaamheden
  • het monteren van diverse tuinmeubilair, oa opbergkisten, tuinhuisjes, etc.
Welke opleidingen kan je volgen?
  • Branche-certificaten
  • Entree (BBL)
Wat maakt deze werkplek uniek? Je eigen leer-werkervaringsplek creëren, in contact komen met het echte bedrijfsleven en daarbij maatschappelijk/ondersteunend bezig zijn voor en met je collega's op de werkvloer. M.a.w. een 'hart' voor de zaak en de mensen hebben. Daarnaast één op één begeleiding van een ervaren ondernemer en gecertificeerd coach die praktische en sociale ondersteuning biedt om naar jouw toekomstige werkplek te kunnen gaan werken en dat je daar eventueel bereid in bent om daar tijd en moeite in te willen investeren. Uiteindelijk als doel duurzaam (langdurig) uit te kunnen stromen.
Website http://026aanhetwerk.nl/