< Terug naar resultaten

ElsweideElsweide is een specialistische dagbestedingsplek voor mensen met een beperking gericht op ontwikkeling, ondersteuning en participatie. We zijn onderdeel van Driestroom. Wij bieden werkzaamheden in onze bakkerij, atelier en (interne) dienstverlening. Werkzaamheden worden afgestemd op de individuele mogelijkheden. Onze bakkerij heeft kleine horecaondernemingen en buurtbewoners als klant.

Onze missie is om iedereen te laten participeren en we geloven dat iedereen recht heeft op een plek op de arbeidsmarkt. Op een beschutte plek kun je je talenten ontwikkelen. Ondersteuning voor mensen met een beperking die een intensieve begeleidingsvraag hebben. Stuur een bericht voor meer informatie

Naam Elsweide
Adres Zorgvlietstraat 2 6825AX Arnhem
Soort werk
  • Sport, cultuur en ambacht
Werkzaamheden
  • Maken van een product
Wat maakt deze werkplek uniek? Wij creƫeren randvoorwaarden en een veilige omgeving waarin mensen de vrijheid ervaren zich optimaal te kunnen ontplooien. Geen beperkingen maar mogelijkheden ervaren. Elke ondersteuningsvraag wordt beantwoord met creativiteit, flexibiliteit, durf en doorzettingsvermogen.